Magic times, Magic Moments, Magic Events

Nu stiu cati dintre voi deja ati aflat, insa acum trei luni am facut un pas important in viata mea.

M-am oprit de la zbor. 

   Imi doream de mult sa incep o alta activitate si ori pentru ca nu am gasit nimic care sa ma atraga mai mult decat zborul, ori pentru ca financiar nu coincidea asteptarilor mele, nu am reusit sa las zborul pentru nimic. Nu spun ca a fost o decizie usoara. A fost chiar foarte grea, dar indelung gandita si rumegata, astfel incat atunci cand mi s-a ivit ocazia am acceptat fara sa clipesc. 

   Daca imi pare rau? NU! Sunt mai mult decat fericita, implinita si niciodata nu am sa ma pot revansa indeajuns fata de persoana care mi-a dat aceasta sansa. 

   Daca imi e dor de zbor? DA! Ma topesc de dor cand vad avioane trecand pe deasupra casei mele, cand aud motoarele avioanelor care survoleaza cerul, cand ma urc in avion pasager. Nu are cum sa nu iti fie dor de ceva ce iubesti, de un vis al copilariei pe care l-ai vazut implinindu-se ca mai apoi sa-l abandonezi si sa mergi mai departe…

   Sunteti atatia cei care m-ati intrebat de-a lungul timpului ce sa faceti pentru a obtine un brevet de insotitor de bord. Nu stiu ce sa va spun, voua in special. E o meserie superba, are infinit de multe parti bune, Insa atatea neajunsuri! Probabil ca nu as recomanda nimanui sa zboare mai mult de 2-3 ani, insa cu siguranta recomand sa nu incetati sa va urmati visele si daca aceasta meserie este cea pe care o visati – atunci va doresc succes, pentru ca nu aveti nimic de pierdut!!!

   Pe mine m-a invatat multe! Am reusit sa ma adun in situatii in care credeam ca ma voi face bucati si ma voi imprastia in toate cele patru colturi, am cunoscut oameni minunati, am vazut locuri superbe, am avut parte de experiente unice si nimic nu ma poate face acum sa spun ca nu a fost cea mai potrivita alegere pe care am facut-o in viata in momentul in care am ales zborul.

   Insa acum e timpul sa merg inainte! Din fericire am pornit pe un drum atat de drag mie! Nu puteam sa renunt decat in favoarea a ceva ce iubesc deopotriva, si anume fascinanta lume a bucatariei. Daca e sa pun in balanta ce imi aduce mai mari satisfactii, nu as putea decat sa las talerele sa atarne in mod egal pentru ambele: zborul si bucataria!

 

Am mari sperante si visez cu ochii deschisi, dar stiu ca am sa reusesc si pe acest drum!

Ra

 

 

Advertisements

6 Comments (+add yours?)

 1. prof de francais
  Sep 04, 2014 @ 15:40:58

  Felicitări pentru curajul de a începe o noua viața!

  Reply

 2. Maria
  Sep 04, 2014 @ 19:08:36

  Mult succes . Te numeri printre norocosi care isi iubesc meseria. Te salut cu mare drag

  Reply

 3. nhsr13
  Sep 04, 2014 @ 22:00:52

  Orice sfarsit inseamna un nou inceput, si cu atat mai bine cu cat faci ceea ce iti place si pui suflet, asa cum ai facut in activitatea anterioara ! Succes Ra !

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: