Iasi

Dupa cateva zile petrecute la Iasi, pot sa va spun ca cea mai mare curiozitate a mea este cu ce sunt hranite moldovencele de mici, de ajung atat de frumoase!!!
Pot sa va mai spun ca barbatii moldoveni sunt cei mai prost crescuti si lipsiti de educatie din cati am intalnit vreodata. Intrebi doamna de langa ei sau mai grav, doamna care îi insoțește in calatorie, ce doreste sa bea si ei se grabesc sa raspunda ce isi doresc ei, “luandu-i fata”, cum s-ar zice, astfel incat saracele raman cu gura cascata de parca e prima data cand se intalnesc cu un astfel de comportament. Sau intind mancarea catre doamne mai intai, ca asa-i politicos si ei se reped ca vulturii sa o apuce, nu cumva doamna sa inghita ceva inaintea lui!!!! Si asta e doar o parte din ceea ce m-a facut sa trag concluzia ca-s needucati.
Iasi-ul e un oras frumos, merita vizitat. Si daca aveti de gand sa o faceti, nu ratati o cina La Castel!! Recomand aceasta locatie pentru asezare, decor si ambianta. Mai putin pentru ospitalitatea chelnerilor… Dar la ce ma puteam astepta?!

P.S. E atat de bine acasa!!!!

Ra

20130522-083441.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: