Poate

…ca nu am vrut sa ne facem rau, dar a durut la fel de tare. Poate ca normalitatea este doar o iluzie, pentru ca ce este normal pentru paianjen e haos pentru musca. 

Imi bantui visele si asta ma innebuneste, nu mai stiu incotro ma indrept si tot ce sper e ca sunt pe drumul cel bun. Urasc schimbarile. Imi tulbura echilibrul. Cum naibii se poate ca azi sa fie totul bine si ziua urmatoare sa o ia totul razna?

Poate ca sinceritatea nu este chiar o virtute, toti spun ca prefera adevarul si totusi nimeni nu vrea sa il auda, ma amuza in special cei care inchid ochii si isi vad de viata lor trista evitand adevarul. Ca si secretele, mai intai le ascunzi pentru o singura zi, apoi ascunzi si mai adanc acel secret. Apoi il ascunzi chiar si de tine insuti, nu ca sa nu iasa la iveala, ci ca sa nu-ti mai amintesti. Pana la urma cine  a fost secretul cui?

Blocheaza-ti in continuare visele permitandu-i fricii sa creasca mai mare decat ele. O sa ramai astfel blocat intr-un singur loc…

“Iubirea cu forta nu e iubire. Si daca inca reusesti sa obtii ceva in felul acesta, ceea ce obtii nu te umple, apoi te trezesti plin de furie. Ceea ce te umple e iubirea care vine gratis. Asadar, te incurajez sa renunti la batalia asta in care il fortezi pe celalalt sa te iubeasca. Te incurajes sa te eliberezi de intentia aceasta incapatanata. Celalalt trebuie s afie complet liber, inclusiv pentru a nu te iubi.” (Sri Prem Baba)

Poate ca lucrurile sfarsesc si oamenii pleaca. Si poate ca poti sa inchizi ochii lucrurilor pe care nu vrei sa le vezi, dar nu poti sa iti inchizi inima lucrurilor pe care nu vrei sa le simti. Si asta te doare. Si nu ai cum sa uiti, nici ce ai vazut, nici ce ai simtit. 

Poate ca nu am vrut sa ne facem rau, dar a durut la fel de tare. Poate ca da, poate ca nu…

Ra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: