Chiar aiurea

Ma gandesc ca cele mai bune persoane, cele care merita intotdeauna orice efort, sunt cele care din pacate se pierd in iubiri imposibile, care innebunesc pentru cineva care nu le va iubi niciodata, care au incercat sa fie fericite – o data, de doua ori, dar apoi au incetat, pentru ca si-au dat seama ca fericirea nu e pentru ele… 

Cele mai bune persoane sunt cele care trebuiesc convinse, sunt cele care nu cred in primul “te iubesc” si stiu ca a te indragosti nu e pentru oricine. Aceste persoane ar sacrifica ani de viata pentru o ora de iubire. Ele nu se lasa impresionate de complimente, de sex, de gesturi marete… Persoanele cele mai bune se indragostesc din motive absurde, pe care daca le-ai asculta te-ar umfla rasul. 

Dragostea este pasiune, obsesie, este cineva fara de care nu poti sa traiesti. Indragosteste-te pana peste cap. Gaseste pe cineva pe care sa-l poti iubi nebuneste si care sa te iubeasca in acelasi fel inapoi, Cum il gasesti? Ei bine, uita de ratiune si asculta-ti inima. Pentru ca acum eu nu iti aud inima. Adevarul este, dragul meu, ca nu are sens sa traiesti fara o asemenea dragoste. Sa treci prin viata fara sa te indragostesti nebuneste, inseamna ca nu ai trait deloc. Trebuie sa incerci, caci daca nu ai incercat – nici nu ai trait.

Pentru ca daca alegi siguranta in locul fericirii, o vei avea, insa cu acest pret!!!

Ra

Advertisements

4 Comments (+add yours?)

 1. Ana
  Feb 25, 2013 @ 14:05:30

  Salut!
  Stiu ca nu are legatura cu postarea,scuze,dar vroiam sa te intreb daca mi-ai putea recomanda cumva un loc pentru cateva zile unde se organizeaza drumetii calare dar pentru…incepatori(sau mai bine zis neinitiati);desi nu am avut ocazia sa iau lectii de echitatie,imi plac caii enorm si as vrea pt cateva zile sa fiu mai aproape de ei.
  Mersi!

  Reply

  • Ra
   Feb 25, 2013 @ 17:36:25

   Brandusa, Avrig. Undeva langa Sibiu. Cauta pe net pensiunea Brandusa. Te pot implica si in treburi acolo, mancarea e gatita cu ingrediente din batatura lor, e un loc fabulos!!! Tine-ma
   La curent.

   Reply

 2. Ana
  Feb 26, 2013 @ 13:02:42

  Multumesc!Arata la fel de frumos ca si Isverna,dar stii cumva daca se poate ajunge acolo si fara masina?

  Reply

  • Ra
   Feb 28, 2013 @ 01:00:45

   Cred ca da, dar mai bine le ceri lor informatiile acestea. Gasesti nr de tel pe site-ul lor si dnul
   Nelu este f amabil.

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: