Taifun

Hey, voi, voluntarii de la Urleasca, vi-l amintiti pe Taifun? Cine ar putea sa-l uite pe cel mai frumos armasar intalnit vreodata? Pe calul din poveste, pe cel care in ciuda a tot ceea ce a suferit, era la fel de maiestuos ca si in libertate? 

Taifun, armasarul care a furat inimile tuturor voluntarelor/Urleasca/vara 2011, a fost revazut in Delta Dunarii, de catre Ovi, doctorul veterinar care s-a ocupat de cai pe toata durata intamplarii cu final fericit ;). Ovi, cel care ne-a frant inimile furate de Taifun, atunci cand l-a castrat!!!! Cred ca a fost persona non grata cateva zile la rand, atunci cand iubitul nostru a ramas fara barbatie… Deh, si-a sacrificat barbatia, dar inca detine controlul, sunt sigura! Pentru ca Taifun nu e un simplu cal, el este CALUL acela care ne-a cucerit pe viata si pe care nu il vom uita vreodata, asa cum marinarii nu uita sirenele pe care le intalnesc pe mare…

Ra

Advertisements

6 Comments (+add yours?)

 1. Misha
  Apr 19, 2012 @ 08:05:46

  Ati facut o treaba grozava acolo!!! Tot respectul pt voi!!!

  Reply

  • Ra
   Apr 19, 2012 @ 09:38:10

   Multumim!! Am facut ceea ce ar fi facut orice iubitor de cai (cazul meu) sau de animale in general (cazul majoritatii). Daca fiecare am face cate putin bine, lumea ar fi mai frumoasa!!

   Reply

 2. M.B
  Apr 21, 2012 @ 14:37:23

  Buna. Am vazut ca ai trimitere spre blogul Florianei Jucan. Iti atrag atentia ca o cheama JuCan nu JuNcan cum ai scris tu. Poate ar fi bine sa corectezi!

  Reply

 3. Laura
  Apr 21, 2012 @ 17:32:44

  Pretendetele lui nu cred ca sunt foarte incantate :))

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: