National Arena

Am fost la meciul Steaua-Rapid, pe National Arena. Multumesc unei persoane dragi pentru invitatii, a fost o seara frumoasa. Le multumesc si vecinilor mei, Razvan si Ovidiu, care au mers cu mine la meci si au avut rabdare sa imi explice cateva dintre fazele meciului, ca deh, eu sunt femeie si by default nu cunosc toate regulile acestui sport.  National Arena este “wow”, mai ales ca invitatiile le-am avut in sectorul VIP. Trebuie sa recunosc ca au facut o treaba minunata cu stadionul national. 

Mi-a placut galeria Stelei, desi sunt Rapidista, am simtit mai multa implicare in partea de galerie a adversarilor. Mi-a batut insa inima mai puternic la fiecare sansa de gol avuta de jucatorii Rapidului. Am urmarit meciul cu gura cascata, desi nu era pentru prima data cand ma aflam pe stadion sa urmaresc un meci de fotbal. Meritul il are in intregime stadionul cel nou, niciuna dintre echipe nefacand vreun efort prea mare ca sa tina spectatorii cu sufletul la gura.

Mi-a placut si am sa mai merg la meci. Foarte civilizat, foarte bine organizat si (ma repet, ma repet, ma repet) super frumos stadionul National Arena. 

P.S. Joi joaca Steaua iar, care mergeti la meci??? Eu deabea astept!!!!!!

P.S.S. – Forza Rapid :)!!!!

Ra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: