Ard de nerabdare!!

Ard de nerabdare sa ajung la tara. Acolo unde am copilarit si unde mi-am petrecut toate vacantele de vara, copil fiind. Acolo unde s-a nascut bunicul meu din partea mamei.

Cand ajung in satul natal al bunicului meu, parca din picioarele mele se nasc radacini care se infig adanc in pamant, pentru a se incarca cu energia acelor minunate locuri. Inima mea bate mai alert datorita emotiilor care ma incearca respirand aerul amestecat cu mirosul ulitelor, al animalelor, al mancarurilor gatite inca la plita. Atatea amintiri din copilarie si atatia oameni dragi mie ma leaga de aceasta micuta localitate din judetul Braila. 

Azi am o rezerva in aeroport si am sperat din tot sufletul sa nu plec nicaieri, pentru ca as fi putut, la terminarea ei sa pornesc pe drum catre tinutul copilariei mele. Din pacate, viata ne face si surprize mai putin frumoase si la ultima cursa care se incadreaza in rezerva mea lipseste o colega, asa ca voi pleca pe seara in cursa. Deci planul meu de a pleca azi, s-a dus pe apa sambetei :(.

Insa maine dimineata la prima ora voi fi cea mai fericita femeie din lume. 

Yuuuhuuu, here I come!!!

Ra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: