No words needed, just amore!!!

Unii iubesc oameni. Altii iubesc lucruri materiale si poate ca sunt si cei care iubesc senzatii si emotii. Eu iubesc putin din fiecare, dar mai presus de orice altceva, iubesc Costiera Amalfitana. Iubesc fiecare cm de pamant, cer si mare, iubesc fiecare coltisor de strada, fiecare zgomot de fundal…
Aseara, in Marina Grande (Sorrento Port), am avut una dintre privelistile cele mai spectaculoase pe care viata mi le-a daruit si pentru care nu incetez a multumi in fiecare zi. Nu este dat fiecaruia dintre noi sa priveasca un apus de soare ale carui culori sa te imbratiseze, avand pe fundal sunetul unui pian si clinchetul paharelor care se umplu cu vin rece de vara. Am mancat aseara Intr-un restaurant dintre cele mai simple, dar poate unul dintre cele mai primitoare, cu mesele asezate pe un ponton peste mare creand o atmosfera greu de imaginat pt cineva care nu traieste aceste senzatii!! Aici se respira marea, meniul este in masura sa satisfaca orice om (chiar si cel mai exigent) care iubeste si intelege bucataria mediteraneeana, iar personalul se poarta cu tine ca si cum clientii sunt oaspetii cei mai de seama care le-au pasit in casa!!!
Aici toate sunt asa cum trebuie, iar emotiile care ma incearca de fiecare data cand ma reintorc, nu le poate intelege decat cel/cea care vede/simte/atinge/traieste costiera amalfitana macar o singura data in viata!!!
Ra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: