Dulcele taram indepartat al viselor de vara

Astept noptile senine de vara in care cerul pare atat de aproape, incat am impresia ca pot atinge stelele. Ca ma pot juca cu ele pana cand buricele degetelor imi vor lua foc de la caldura lor. Astept visele de vara care imi par atat de reale incat ma fac sa rad, sa tremur, sa transpir… Astept imbratisarea ta care, ohhhhh, nu e nicicand mai dulce decat aceea din noptile fierbinti de vara… Astept sa te revad, sa te iubesc invelita doar cu cerul, infasurata in stele, luminata de luna, binecuvantata cu iubirea ta. Astept furtuni de vara iscate cand ni se vor uni trupurile atat de insetate de la arsita verii. Astept sa imi potolesc setea de peste zi, in noptile de vara, langa tine. Astept sa ma strige soarele la apus, sa ma trimita langa tine si sa inchida ochii pentru a nu ne deranja in noptile de vara. Astept sa opresc numaratoarea asta absurda a pasilor facuti fara tine. Sa ma opresc. Langa tine. Unita cu tine intr-un singur trup. Astept ca luna sa te smulga din mine cand se crapa de ziua… Ca mai apoi soarele sa imi usuce lacrimile de dor, sa ma incalzeasca pregatindu-ma pentru inca o noapte fierbinte de vara cu tine. Intr-un singur trup. Astept ca un covor de iarba sa ne fie asternut si licuricii sa ne lumineze calea catre indepartatul taram al viselor de vara. Vise fierbinti. Cu tine. Astept, in mod ironic, sa te intorci din drum. Sa lasi in urma iarna sufletului tau pentru vara din sufletul si trupul meu. Fierbinte. Astept sa imi spui cat ti-a lipsit soarele zilelor incinse de vara si cat de dor ti-a fost de mine si de albastrul ochilor mei pe care l-ai pastrat in sclipirea albastra a ochilor tai. Astept sa imi saruti sufletul cu zambetul tau in noptile senine de vara. Sa ne fie martori luna, stelele, soarele, licuricii, iarba, cerul, marea albastra si stradutele inguste pe care ne-am furisa ca sa ne iubim. Indelung. Incet. Apasat. In noptile fierbinti de vara visez ca suntem unul. 

Astept visele murdare de vara. Murdare de la praful stelelor, spuma valurilor si cenusa dorintei care arde in mine. 

Astept sa stam intinsi numarand stelele, jucandu-ne cu ele in timp ce devenim unul. Un singur trup in noptile senine de vara. Tu si cu mine. Stingand pasiunea care ne domina impotriva vointei noastre. 

Astept sa vina vara pentru a porni in calatoria catre dulcele taram indepartat al viselor de vara. Murdara de la gandurile murdare pe care le-am strans o iarna intreaga. Astept sa ma eliberezi de ele… 

Un singur trup…

Murdare vise de vara…                                                                                                                                                                                                          

Ra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: