Invataminte

Acum cateva clipe, o prietena mi-a povestit ceva pe cat de frumos, pe atat de interesant. Mama ei s-a operat si in salonul in care a fost internata mai era o batranica de 80 de ani care arata superb la varsta ei si era chiar si sanatoasa. Acum, nu fiti rai sa-mi spuneti ca ce cauta in spital daca era sanatoasa pentru ca tuturor ne mai scartaie cate ceva, chiar si la varste mai fragede ;).

Assaaaa, deci batranica arata demetial si toti cei din spital care o vedeau o complimetau. Doctori, asistente, pacienti, vizitatori. La un moment dat, doctorul a intrebat-0: “Mamaie, spune-ne si noua care e secretul de arati atat de bine si te simti atat de tanara, chiar si la 80 de ani? Cum ai trait pana acum? Ce sa facem si noi?”

Partea frumoasa acum vine, doamna le-a spus celor de fata, ca raspuns la intrebarea doctorului: “AM MANCAT CE A FOST MAI BUN SI AM IUBIT CE A FOST MAI FRUMOS!”

Asadar, dragii mei, nu incetati sa iubiti tot ceea ce va place, oricand va place si oricum va place ;). Si mancati numai ce e bun…

Va pup si va doresc sa traiti cel putin 100 de ani si s ava simtiti ca la 20 mereu!

Ra

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

  1. Fulguletz
    Feb 23, 2011 @ 13:17:11

    Superb!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: