Sprijinita de marginea cerului

Uneori ma sprijin de marginea cerului. Si stau asa, visatoare, sa ma gandesc la tot ce este trecator… La aparentele din viata noastra. La miracolul clipei. La luna pe care mi-o lasi de cate ori pleci. La norii care ne sunt casa, la apele care ne despart si la curcubeul care ne acopera. La frumusetea infinita pe care, din graba, nu avem timp sa o vedem…

“La apropierea serii, spune inteleptul, veti regreta ca nu v-ati spus rugaciunea de dimineata.” – Won-Hyo

Uneori ma spijin de marginea cerului. Si stau asa, visatoare, intrebandu-ma daca bucuria de a te vedea nu este si ea un vis din care nu ma mai trezesc… fara sa ma intreb vreodata daca este timpul sa plec… (“esti liber fata de ceea ce accepti si prizonier fata de ceea ce refuzi” – proverb)

“Nu sunt cum crezi, nici cum ma vezi… Ci sunt asa cum ma visezi. Deci, dormi mai mult – ca sa ma vezi, asa cum sunt cand ma visezi”.

Rain

As a touch

Love is so

Ugly when you

Cry

Again


Uneori ma sprijin de marginea cerului. Si stau asa, visatoare, zambind cu gandul ca oamenii de altadata au cunoscut si ei seri ca aceasta. Seara racoroasa de toamna. Ce ai sa imi spui in noaptea aceasta in care simt ca vara mi se scurge printre degete, pierzandu-se?

Uneori ma sprijin de marginea cerului. Si stau asa, asteptand ca drumul sa fie acoperit de frunzele moarte toamna…

Uneori ma sprijin de marginea cerului. Si stau asa, asteptand…

Uneori ma sprijin de mrginea cerului. Si stau asa…

Uneori ma sprijin de marginea cerului.

Uneori…


Ra

Advertisements

5 Comments (+add yours?)

 1. Corinas
  Sep 24, 2010 @ 14:28:43

  Ra, e superb textul, scrii din ce in ce mai mult si mai bine! 🙂 Imi placeeee!

  Reply

  • Ra
   Sep 25, 2010 @ 00:57:27

   Corina, multumesc. Multumesc din tot sufletul si pt incurajarea de pe blogul tau! Chiar astazi vorbeam cu Andreea si ii spuneam cat de multumita sunt ca parca imi e din ce in ce mai usor sa scriu… Bine, inspiratia mea (ca sa spun asa) este EL, invat sa scriu ca sa imi pastrez amintirile cat mai frumos… Si tu stii asta… Pups drag!

   Reply

 2. Corinas
  Sep 26, 2010 @ 01:15:41

  Sunt convinsa ca tot ce scrii vine dintr-un “loc” real, altfel n-ar fi textele asa reusite 🙂

  Reply

  • Ra
   Sep 26, 2010 @ 01:27:42

   Sa spunem ca intr-o viata am trait momentele despre care scriu. Sa spunem ca uneori inchid ochii si le retraiesc in viata aceasta si sa spunem ca sunt sigura ca vor face parte si din vietile viitoare. Pentru ca o iubire atat de mare nu moare, nu dispare si nu se uita. O porti asa cu tine, ca pe o umbra, oriunde te-ai duce. Uneori iti tine de urat, alteori te irita prezenta ei, dar pana la urma te obisnuiesti sa traiesti asa cu iubirea asta mare, uneori o povara, alteori un sprijin… E mai greu pentru cei din jur. Cei care ar vrea sa te iubeasca si care iti cer sa-i iubesti. E greu pentru ca ei nu inteleg ca iubirea asta nu are legatura cu nici o alta iubire. Pentru ca orice ai face, iubirea asta nu va disparea, nu va muri si nu o vei uita… E loc pentru alte iubiri, pentru alte amintiri. Dar nimic nu va fi vreodata la fel de puternic, de frumos de unic si de neinlocuit ca iubirea asta care se tine scai de tine oriunde ai merge si orice ai face. Oricat ti-ai dori sa plece si oricat si-ar dori sa nu mai vina in urma ta… Cuvintele vin usor, amintirile dor, iubirea ramane… Si intre timp, fiecare dintre noi, ne sprijinim asa – de marginea cerului – asteptand fiecare sa devenim un intreg… Oare vreodata ma va lasa sa alerg in brate la el in mijlocul multimii? Sa rad tinandu-l de mana intre atatia oameni care ne cunosc separat, dar niciodata nu si-au imaginat ca suntem impreuna? Isi va lasa zambetul sa imi sarute sufletul fara sa se ascunda? Sau, poate, ma va lasa sa astept asa, sprijinita de marginea cerului, ziua in care va fi doar al meu in viata aceasta si nu doar in visare???

   Reply

 3. larisa
  Oct 17, 2010 @ 01:23:37

  “Fight for your dreams, and your dreams will fight for you “

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: