Tarom rulllzzzz

Da, recunosc ca uneori ma apuca o oarecare nostalgie cand ma gandesc la Blue Air. Asta in ceea ce priveste colegii si atmosfera de la zbor. Nu pot sa spun ca imi este dor de pasageri sau de aeroportul Baneasa.

M-a durut putin cand Floriana Jucan a laudat in repetate randuri Blue Airul in defavoarea Taromului pentru ca a fost incantata de Blue Air.

In sfarsit am sarit in sus de bucurie cand am vazut ca … ca… ca a ales Taromul in defavoarea Blue Air-ului!!!

“Pentru ca multi dintre cititorii mei m-au certat ca sunt snoaba, am zis sa las deoparte snobismul si sa calatoresc, precum oamenii “normali”… cu o companie low cost, Blue Air. Incurajata de performanta lor de cand a izbucnit vulcanul, cand erau singurii care-si ridicau avioanele de la sol, in timp ce companii importante nu o faceau, am ales Blue Air-ul pentru un zbor Bucuresti-Roma si retur. La plecare, am avut intarziere doar doua ore. Azi noapte, insa, am avut patru anuntate si inca una bonus.

Ora decolarii era initial 19.20, dupa care a devenit 22.20, pentru ca, mai apoi, sa ne imbarcam efectiv la 23.20 si sa decolam dupa miezul noptii. Am ajuns la Bucuresti la ora 2.30 a.m.

Romanii care calatoresc cu Blue Air-ul, sa ma ierte Dumnezeu, dar nu doar ca sunt nespalati si de-a dreptul imputiti, dar sunt ca niste animale lasate libere prin Europa… cu mici exceptii ale unor tinere mai dragut imbracate, restul erau plini de lanturi sau bratari, cu pantaloni scurti sau bermude de jeansi tociti, tricouri imprimate, genul golanilor de stadion. Femeile, majoritatea roscate, cu cercei din aceia rotunzi, tiganesti, anii ’90, cu bluze mulate si in slapi. Toata lumea avea cate o papornita in mana, iar tabloul era, realmente, infiorator. Privindu-I, am inteles de ce cativa romani speciali au din ce in ce mai profund sentimentul rusinii cand vine vorba de originea lor. Pana si eu, cand sunt intrebata in vreun magazin sau in vreun restuarant din ce tara vin, raspund ca sunt “cetatean al lumii” de teama ca spunand ca sunt romanca, sa nu capat, automat, eticheta pe care mi-o doresc cel mai putin.

Fug spre aeroportÊ (am ales Taromul, de data asta!) si va mai scriu cand pot.”

So… cred ca Tarom rulllzzzz!!!! Si acum stie si ea!!!

Ra

Advertisements

4 Comments (+add yours?)

 1. ioana
  Jul 28, 2010 @ 11:33:49

  low cost low quality people..asa zicea o amica de a mea..prefer sa nu spun la fel dar nici sa zbor cu blue air..personalul e dragut dar calatorii lasa mult de dorit..asa ca prefer taromul..

  Reply

 2. andreina86
  Jul 28, 2010 @ 18:50:15

  😛

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: