Intuneric

Cred ca  nu vom mai vedea niciodata luminita de la capatul tunelului. Nu vom iesi din intuneric. Nu vom gasi solutii pertinente. Ceea ce se intampla in tara asta e de neimaginat. Se incalca reguli elementare. Despre legi nu mai vorbim. Care legi? Noi nu avem strazi nepeticite, nu respiram aer curat si nu avem speranta unui trai decent. Traim fara sa facem nimic pentru a schimba ceva. Cu o singura obsesie. Aceea de a pleca cat mai departe de tara asta.

Ne macina ceea ce se intampla, la fel cum un corp este atacat de cancer. Nici unul nu gasim antidotul, nici unul nu crede ca se va vindeca. Si cancerul castiga intotdeauna cand renunti sa mai lupti impotriva lui.

Ceea ce e mai tragic e ca suntem parte a unei generatii macinate…

Politicieni, doctori, profesori, ingineri, avocati, directori, secretare, politisti, muncitori calificati sau nu – toti sunteti vinovati de ceea ce traim acum!!! Viitorul e deja compromis. Cine se naste asta va gasi. Si nu va putea sa schimbe nimic. Niciodata. Pentru ca pana acum nu s-a reusit a fi oprit si nu s-a vrut a se schimba. Coruptia, minciunile, promisiunile, spagile… Toate ma fac sa imi amintesc de eroul epic Beowulf care a spus ca dusmanul cel mai rau nu e cel care iti ia tot, ci cel care incet, incet te obisnuieste sa nu mai ai nimic. Chiar asta traim noi. Ne obisnuim sa nu mai avem nimic. Nici macar dreptul sa ne fie teama, sa intelegem ceea ce se intampla, sa luam decizii… Treptat, cei care ne conduc ne obisnuiesc sa nu mai avem nimic…

Si cum obisnuinta este a doua natura a omului… Trageti voi singuri concluzia!

Sa traiti bine!

Ra

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: