Apropo Tv

Unul dintre cele mai dragute comentarii pe care l-am primit in urma acestei aparitii in emisiunea Apropo Tv, a fost sa nu ma mai imbrac cu carouri la tv pentru ca nu se vede bine!!

De parca in viata mea va avea loc o rasturnare de situatie spectaculoasa si ma asteapta o cariera in televiziune!! Atunci, cu siguranta, nu am sa uit niciodata sfatul tau. Iti multumesc pentru timpul acordat. Dupa cum ti-am spus – nu sunt obisnuita cu atata atentie si nu stiu daca voi putea face fata emotiilor…

Altfel, a fost o experienta interesanta si placuta in aceeasi masura. Ceva nou si inedit care m-a luat prin surprindere. Cred ca la sfarsit a iesit ceva dragut si s-au linistit toti cei carora le era frica sa nu fie denigrata imaginea companiei. Nimeni nu a avut intentia sa judece compania in sine, ci reclama ca produs media. Neintelegerea in ceea ce priveste interpretarea clipului publicitar a aparut tocmai pentru ca aceasta reclama nu a fost conceputa pentru a deservi compania Tarom. Reclama a fost gandita si realizata pentru a promova un pachet turistic care includea casatoria la bordul avionului, pachet oferit de agetia de turism Tarom Tours. Serviciu ce nu mai este valabil acum, datorita cadrului legislativ care nu mai permite comandntilor de aeronava sa oficializeze casatorii la bordul avionului. Nu stiu daca are vreo legatura cu cadru politic actual, dar comandantii de nava maritima au acest drept. De ce domne’, de ce marinarii au voie si aviatorii nu???? Sa vedem daca alianta politica nou formata va schimba ceva in sistemul juridic… ;)!!

Apoi, oameni cu intentii bune (nu am dubii in aceasta privinta), au descarcat clipul pe internet si au urmat criticile… Mai bine nu ar fi facut-o si reclama ar fi ramas doar in mintea oamenilor care au vizitat targurile de turism unde acest pachet turistic a fost promovat prin si cu ajutorul acestui clip publicitar. Totusi, daca nu o descarcau pe internet, eu nu as mai fi scris acest post acum… :). Imposibil ca cineva care nu cunoaste scopul si povestea acestei reclame sa inteleaga legatura dintre o casatorie la inaltime, un slogan aparent fara sens – “mergi la sigur” si o companie aeriana de transport. Eeeee, dar daca privesti clipul ca reclama a unui pachet turistic ce include casatoria la bordul avionului in timpul zborului, parca mai intelegi ceva!!! Si cand aceste discutii se poarta in spirit de gluma si buna dispozitie rezultatul este acesta:

Click aici – Dincolo de nori – Spot Tarom

Multumesc Andi pentru aceasta invitatie, a fost o experienta unica. Multumesc si pentru cuvintele dragute cu care ai descris compania si sunt convinsa ca o pot face in numele intregii companii.


Ra

-update-

Se pare ca cererea mea nu a ramas fara raspuns… Ginerica din reclama s-a oferit sa “doneze” datele de contact ale baiatului de la Londra ;)!!! Keep in touch!!!

Ra

Advertisements

12 Comments (+add yours?)

 1. baghy
  Dec 01, 2009 @ 03:29:54

  Ohoo. Blog de stewardesa. Ar trebui sa zbor mai des cu Tarom 🙂

  Reply

 2. marius
  Dec 04, 2009 @ 10:01:41

  nu o vazusem pana acum. Faina reclama.. chiar daca nu si-a atins scopul!
  Aaaa! si felicitari pentru prestatia din emisiune. Nu am vazut-o cand a fost la TV

  Reply

 3. Ra
  Dec 04, 2009 @ 18:29:32

  @baghy: ooo, ar trebui intr-adevar!! Si nu pt stewardese, ci pt ca Tarom is the best!!!

  Reply

 4. Ra
  Dec 04, 2009 @ 18:30:57

  @Marius: mersi pt compliment, am avut ceva emotii, dar Andi a montat f dragut momentele filmate si a iesit haios.

  Reply

 5. baghy
  Dec 07, 2009 @ 01:08:14

  Raluca, oricum dorm dar macar sa ma trezesc si sa vad ceva frumos.

  Reply

 6. marius
  Dec 08, 2009 @ 16:14:27

  Raluca, Tarom is the best dar sunt prea multi prin birouri, care cresc cheltuielile si nu fac nimic 😉

  Reply

  • Ra
   Dec 09, 2009 @ 15:48:48

   Bine, astfel de salariati sunt peste tot, din pacate traim in Romania ;). Eu ma refer la de zbor si la pregatirea personalului navigant, aici Tarom is the best for sure!

   Reply

 7. silvia
  Dec 09, 2009 @ 23:53:30

  eşti f telegenică 🙂
  “ginerică” din reclamă e Nardea 😀 ca să vezi…. :))

  Reply

 8. baghy
  Dec 10, 2009 @ 02:22:12

  Apropo, majoritatea stewarzilor sunt gay sau mi se pare mie?

  Reply

  • Ra
   Dec 10, 2009 @ 03:30:08

   Ti se pare tie!! Iar mie mi se pare ca esti oarecum rautacios si ca unele comentarii sunt acide… De aceea nici nu le aprob…

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: