Liniste

M-am hotarat sa iau o pauza, sa ma desprind putin de toata agitatia si haosul cotidian… Sa fug de toti cei pe care ii cunosc si de toate cele pe care le-am facut pana acum.

Nu stiu si deocamdata nu vreau sa stiu daca asta ma va face fericita, dar simt ca trebuie sa evadez, sa ma indepartez de ceea ce am trait pana acum… As vrea sa fiu fericita, sa imi pot spuna “da, nu imi lipseste nimic”! Si nu ma refer la bunuri materiale, pt ca nici o avere din lume nu iti va aduce aproape iubirea neimpartasita, nu iti va cumpara o prietenie adevarata si nici nu te va vindeca de vreo boala… La sfarsit, nimeni nu plange dupa o masina asa cum plange dupa o dragoste pierduta! Sau ma rog, asta e ceea ce cred eu, ceea ce ar trebui (in opinia mea) sa fie normal… Nu inseamna ca am dreptate eu, fiecare dintre voi e liber sa gandeasca si sa aleaga ce vrea. Altceva decat ce gandesc si aleg eu. Pt mine liniste inseamna o zi de octombrie insorita in compania unei prietene la concursul de echitatie (sarituri obstacole) organizat in acest weekend la Corbeanca. Pacat ca din cauza conditiilor meteo nu s-a mai putut desfasura si in zilele de sambata si duminica.

Corbeanca 018

Pentru mine liniste inseamna compania unor oameni simpli care in ciuda greutatilor vietii nu stiu ce inseamna invidia si rautatea gratuita.

Corbeanca 380

Acestea sunt momentele de care vreau sa ma bucur, momente in care cuvintele sunt de prisos si linistea devine zgomot relaxant pt sufletul meu. Vreau sa umplu spatiul ramas in sufletul meu cu imagini si clipe care sa imi aduca zambetul pe buze atunci cand devin amintiri. Refuz sa mai citesc articole gen “blonda lui Bote” sau “fosta lui Pulhac” – despre oameni care nu au facut nimic si de la care nu invat nimic…

Corbeanca 389

La televizor nu m-am mai uitat de cateva luni aproape, inainte adormeam cu tv-ul pornit si programat sa se opreasca singur dupa 30′. Acum mi-e greu sa-l mai pornesc pt ca singurele stiri sunt despre crime si certuri intre diferiti oameni… Oameni de care nici nu am auzit de cele mai multe ori… Unde sunt stirile adevarate? De ce trebuie sa ma uit la televiziuni gen Rai 1 pentru a vedea stiri de pe mapamond?

De ce nu am vazut in ziarele de azi nici o stire despre concursul de la Corbeanca? De ce nu se vorbeste si despre acesti oameni care se antreneaza sute de ore pana sa obtina un rezultat bun? De ce nu scrie nimeni despre cat de greu e sa lucrezi cu un cal? De ce nu-i lauda nimeni? Oare stie cineva ca dna Emilia Dumitrescu este vice campioana balcanica la echitatie, sarituri obstacole? Premiu obtinut anul acesta la Balcaniada… Pfff….

Suru' #11dna. Emilia Dumitrescu la antrenamente

Sunt prea obosita sa fac ceea ce trebuie, vreau sa fac ceea ce simt!! Sunt prea mica si prea lipsita de putere ca sa imi ingreunez existenta cu “asa e bine, asa se cuvine, asa e corect”. La sfarsit cine stabileste ce e bine si ce e rau? Cine trage linie si judeca? Si cine imi reda clipele pierdute facand ceea ce trebuie si lipsindu-ma de fericire?

Gata, am luat o decizie…

Vreau liniste… Pentru voi ce inseamna liniste?

Ra
Advertisements

3 Comments (+add yours?)

 1. silvia
  Oct 08, 2009 @ 22:42:43

  ştiu că va părea f superficial comentariul meu, având în vedere profunzimea postului tău, dar nu mă pot abţine: îmi place la nebunie cum sunteţi îmbrăcate. e mortală combinaţia dintre cizmele de călărie şi rochiţa vaporoasă 😉

  Reply

 2. marius
  Oct 16, 2009 @ 14:47:27

  Liniste? Departe de agitatie, departe de oras, daca se poate la munte, sau chiar la mare (dar nu in agitatia de la noi), persoane dragi, un vin fiert, un foc cald….

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: